Een emotionele week: stress & hoge druk op kot en school

Rate this postEen klassieke weekvlog op kot! Soms gaat het niet altijd zoals je wil of verwacht. De laatste tijd kamp ik met veel stress en voel ik een grote druk op mijn schouders. En daar heb ik het af en toe moeilijk mee. Gelukkig zijn er mijn lieve vriendinnen & kotgenoten die me er door sleuren met een toffe secret santa!
❁ SUBSCRIBE:

STEM OP MIJ VOOR BESTE VLOG:

❁ INSTAGRAM:
❁ INSTAGRAM PODCAST:
❁ PODCAST SPOTIFY:

Hey! Ik ben Nona, een meisje van 21 jaar met een passie voor YouTube en video’s maken. Ik studeer BATAC Radio @ Thomas More in Mechelen. De video’s die je kan verwachten als je abonneert zijn verhalen over mijn leven, veel video’s over op kot gaan, school, vlogs, shoplogs en nog veel meer!

#Een #emotionele #week #stress #amp #hoge #druk #kot #school

Leave a Comment